Küldetésünk

A Netfone Telecom küldetése testre szabott, innovatív, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek.

A Netfone Telecom Kft. egy innovatív telekommunikációs társaság, amely azzal a céllal alakult, hogy Üzleti ügyfelei és telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Nagykereskedelmi Partnerei számára biztosítson kiemelkedően magas távközlési szolgáltatásokat. Hangsúlyt fektetünk a technikai innovációra, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.

A Netfone Telecom magasan képzett munkatársaira és szakmai tapasztalataira támaszkodva lépést tart a változó technikai megoldásokkal és jövőbe mutató szolgáltatások fejlesztésében, bevezetésében is úttörő szerepet vállal, így járul hozzá üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez.

A Netfone Telecom fejlesztései komplett, kulcsrakész nagykereskedelmi szolgáltatásokként elérhetők olyan Szolgáltatók számára, akik külön fejlesztés és beruházás nélkül gyorsan és szakszerűen akarnak 3Play, 4Play, 5Play megoldásokat bevezetni saját ügyfélkörüknek. A Netfone Telecom nemcsak arra vállalkozik, hogy műszakilag kulcsrakész megoldást kínáljon, hanem ehhez párosítja a szolgáltatás sikeres bevezetéséhez és működetéséhez elengedhetetlenül szükséges tudást és tapasztalatokat.