Általános ismertető

Ön távközlési szolgáltató és gondolt már arra, hogy Mobil Szolgáltatást áruljon? Gondolkodott már azon, hogy miként valósítható meg, amikor a mobil szolgáltatások biztosítása ez idáig döntő részben a 3 hazai mobil szolgáltató privilégiuma volt?

Amennyiben igen, mi megoldást szállítunk Önnek!

A Netfone Telecom arra törekszik, hogy Partnereivel olyan hosszú távú együttműködést alakítson ki, mely mind a Partnereknek, mind az Ő előfizetőinek előnyös. A Netfone Telecom szakmai tapasztalatát, tudását úgy hasznosítja, hogy partnereivel együtt az elsők között vezet be olyan szolgáltatásokat, melyek a piacon már biztosították létjogosultságukat.

A NetFone Telecom az első olyan hazai távközlési szolgáltató, aki a mobil internet szolgáltatás biztosítására hálózati együttműködési megállapodást kötött az egyik mobil szolgáltatóval, a Vodafone-nal. A Netfone Telecom Virtuális Mobil Internet Szolgáltatását első sorban a kábeltévés és internet szolgáltató partnereinek ajánlja.

A Netfone Telecom célja, hogy a kis-, és közepes szolgáltatók számára lehetővé tegye, hogy mobil internet szolgáltatást tudjanak saját nevükben nyújtani az ügyfeleiknek. A Netfone Telecom figyelembe vette a partnerei igényeit és lehetőségeit, ezért a szolgáltatás magában foglalja:

  • A mobil internet hozzáférési szolgáltatást,
  • a mobil internet eléréséhez szükséges eszközöket (SIM kártya, modem), és
  • a szolgáltatás menedzseléséhez szükséges informatikai támogatást.